Igårs kvällsbilder



Igårkväll gick vi till willys (surprise?) och handlade lite godis och dricka. Vi gick först till marlie för att hämta pengar. På väg dit mötte vi bella B,eller ja, Isabell. Som vi hade glasskrig med i måndags hehe. marlene provsatt hennes moppe och sen körde hon vidare och vi gick hem till marlene för att hämta pengar somsagt.


Detta handlade vi, på willys. Vi kallar det dagens köp.


Vi spelade 31 en gång, skitgubbe en gång. Sen 51 ca 20 ggr..Vi hade 5 kort ist för 3 kort. En annan variant av 31 asså.
Marlene visade sina speciella trolleritrick. De var sådär bra..En professionell hade skrattat henne i huvudet. Men för en rookie så var det bra iaf.


Efter ett tag tröttnade vi på kortspel så marlene sprang och hämtade alfapet. Då såg ida att det inte var några siffror på bokstäverna och hela spelet var allmänt töntigt. marlene hade tagit fram barn-alfapet haha. Så vi gick hem till Ida och spelade det riktiga vuxna spelet he he. vi bestämde snälla regler och körde med förkortningar. Marlene fick 18 poäng för cz. Civila Zebror. Hon vann allt.



Här satt vi idag och spelade, med coca och kanelbullar. Vi körde med liite hårdare regler idag. Inga civila zebror today.
marlie vann igen.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Ja, visst är det kul? Jag håller på att fundera hur jag fick in den, haha. Det var ett tag sen. http://www.odyssey.ie/sudoku/ står det i den där koden i alla fall. Annars finns det olika här http://www.widgetbox.com/search?q=sudoku Tror jag fick den därifrån, men jag är inte helt säker, hehe.

2008-07-12 @ 17:02:17
URL: http://emelievanamnet.blogspot.com

Skriv vad du vill här:

Vad heter du?:
Ska vi komma ihåg dig?

Din E-postadress: (Bara vi som ser den)

Har du en blogg som du vill att vi ska kolla in?

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0