Twins..hrm..

Såg en kvart av 'My evil twin', tror att det hette så iaf. Klarade inte av att se det mer. De betedde sig som 5-åringar, fast de var 35. De var helt besatta av mat. De bråkade och tjafsade för den ena tvillingen hade liiite mer dricka i sitt glas. De hade bestämmt att de skulle äta exakt samma kalorier, samtidigt också.
Jag vet inte, det såg så himla töntigt ut när de sa såna barnsliga saker till varanda. pinsamma!
just det, den lilla chipsbiten som de delade på...ojoj. Tänk om den ena skulle äta upp båda!!
Iaf så ville den ena tydligen flytta ifrån och leva själv. Men ja, vet inte hur det blev med det.




Internet är seeeeeegt.

Shoppingen!



   
Linnet från Kappahl, direkt när vi kom in på triangeln så såg vi massa rea-skyltar där inne så vi gick in och kollade, brukar ju aldrig handla där lixom, men det fanns massor nu ;) Den kostade 99 kr .
Jeans-shortsen från hm kostade 198 kr.
De vita tygshortsen kostade bara 98 kr. Också från hm.
Det störiga var att jag glömde mitt presentkort från Vero moda hemma..Såg lite saker där som jag ville ha, men jag sket i det.

Hemma nu

Nu är jag så himla hungrig, men vi ska äta om en liten stund.Torsk! gott :) Jag ska fota det jag köpt efter maten, hittade tyvärr inte allt jag behövde. Men det får jag ta nästa gång.

Jag sov somsagt inte mycket inatt.. typ 4 och en halv timme. inte så värst kul. Vid 1 så sov vi nästan efter att ha kollat på ugly betty, några avsnitt från första säsongen. Men helt plötsligt blev jag akut kissnödig, så jag tog min mobil och lyste i hallen för ibland så ligger hennes hundar där och man vill ju inte trampa på dem:P När jag kom tbx så stod Rebecca på andra sidan rummet framför spegeln och borsta håret..och det var helt tänt i rummet haha. Då var vi inte alls trötta och vi tog fram datorn och kollade på roliga klipp från youtube, bla ett klipp på en domare som var väääldigt gay, sprang runt som en fjolla på plan haha! Vid 3 så gick vi ner till köket och gjorde nattamat, lite gamla bullar och sånt ;P och ja, vi väckte båda hennes föräldrar.. typ kvart i 4 så sov hon, jag kunde inte. skitstörigt.lixom kl 6 går många upp. och jag gick ner..eller nåt.
Men nu ska jag käka. hejdå !

Hos frisören:)

Hej nu sitter jag hos frisören,mysig liten sal.hehe. Hon bjöd på té,fast nä det är inte så gott. Har shoppat lite som jag visar sen. Hejdå!

Måndag! :)

Godmorgon!eller ja,jag steg upp för en timme sen.hon är mkt segare haha.jag somnade kvart i 6.fyfan.hon 2timmar tidigare.jag berättar när jag kommer hem ikv.mobilbloggar:) puss !

Mål!!

Hej jag mobilbloggar nu! Jag är hemma hos Rebecca och kollar på matchen,och snackar massa skit haha. Nu blev det mål,precis när jag skrev.spanien! Hörs senare.puss

Centralskolan del 2



Kom på att vi inte lagt upp del 2. så Enjoy, skitroligt !

Gårdagens klädsel



Tubtop: Hm
Byxor : De är manchester faktiskt :) Från cheap monday
Jag hade ett armband också, men det hann jag ta av innan jag fotade ganska sent på kvällen. Skulle gå och lägga mig då :P

Söndag !

Hejsan, vaknade halv 11 idag. Jättestörigt igårkv för jag gick och la mig kvart i tolv, men kunde inte somna förräns 3 timmar senare. Bara låg och stirrade, sen vid två-tiden tog jag upp mobilen och messade lite med rebecca, visste att hon var vaken :P Ska träffa henne vid fyra idag och ska sen sova där, på måndag ska hon klippas istället, efterson hon klipper sig i malmö så passar vi på att shoppa när hon är färdig :) fast hon ska färga håret och allt också, vet inte hur långt det tar egentligen. Bloggar lite mer sen. Behöver jag skriva att det är Ida skriver denna vecka, inte så lönt.. iaf hejdå !

rubrik..

Jag har tyvärr inte kunnat blogga idag, var somsagt i höllviken ett bra tag idag. Sen har jag faktiskt glömt bort det helt.. :O
Nu sitter jag här och kollar lite olika bloggar, vet inte vad jag ska göra nu faktiskt. Är inte på humör för något alls.
Jag bloggar nog lite senare, ska ner och käka äpplen. ses / IDA


Lööördag!

Så, nu är marlene nere på ip :P Det får mig bara att längta till cypern. Fast det är en månad till vi åker.. haha :)
Idag ska jag faktiskt på barnkalas! haha till mina kusiner i höllviken. Viggo fyller 4 idag och lilla Ville fyller 2 nästa månad. Vet inte riktigt när vi ska vara där.
Jag steg upp typ 12 idag, fast vaknade kvart över 11.  Just det, jag åkte inte in till stan igår. Hennes frisör ringde och avbokade eller nåt sånt. Så vi sket i det och gör det nästa vecka ist. 
 / IDA

sommar.

på torsdag ska det bli skirbra väder här i sverige igen som det va för några veckor sedan äntligen,. men tänkte skirva om vad jag ska göra på sommaren ;)

idag  : Spanien med fotbollslaget ! hemma igen om en vecka
´

Sen är jag hemma i en vecka sen så efter den veckan är det gohtia cup, som jag ska kolla på min lillebror, så följer Emelie.N med mig upp då på måndagen efterssom henne föreldrar inte kommer upp förräns på Onsdagen .Och sen på torsdagen i göteborg åker vi direkt vidare till Kroatien !.. så det blir fullt upp (Y) , och i göteborg så blir det mkt shopppppping :D .

men hejdå igen ;) heeh
/mmmmaaarlene

om 2h !

god morgon !
idag mår jag super bra !och jag steg upp klockan halv 10 idag för att jag ska hinna duscha och äta frukost innan jag ska äta lunch vid halv 12  efterssom vid 12 kör vi ner till Ip !. för klockan 1 så köööööööööööör vi till Spanien :D , men vi är inte framme förrän i morgon kväll runt 16.00 men vi hinner iallf se Spanien-Tyskland i Spanien ., och det komer bli kul och se alla spanska supporter  springa runt på gatorna och hoppa^^ men om dem vinner så .. då blir det nog ingen sömn den natten ;)
idag ska vi åka båt också vid 3 hehe... men vi ska inte stanna någonstans att sova... bara sitta i en buss i 32 timmar eller ngt sånt och bara stanna när vi ska äta och borsta tänderna & sånt!
men detta blir säkert skit kuuuuuuuul . !vet ite vad jag ska skriva nu ..
äsch , föresten jag är itne ett ändaste dugg nervös ;) bara för jag skrev det så känns det som det kom ? . haha, nej jag vet itne.. jag är itne nervös iallfall . Men har inget mer och skriva nu så hejdå!!!!!!!!!!!

Tbx om en vecka eller jag på söndagen nästa vecka så ida får updatera..

/m .

Spanien imorgon :D

blev inte så mycket uppdatering idag.. har gjort andra saker och sånt. nyss har jag kolla på "Just  Married " den var väll ganska så bra !, lyckligt slut iallf hehe.... men de är det ju på alla filmer nästan. innan dess var jag och handlade saker till Imorgon.. Gahh , imorgn klockan 12 någonting åker jag och pappa med min moster som ska  lämna av oss på Ip hehe. och sen samlas vi halv 1 men vi ska först lämna av maddis på kalas och sånt dära bredvid IP. och sen vi 13..00 så är vi på väg mot Spanien :D . 34 h lång resa framför oss... utan att stanna och sova och sånt .. vi får sova på bussen hehe . och så kissa och allt sånt i en sådan minnemal buss-toa . nice.. och så blir det mat på Mc Donalds tror jag och kanske frukost där med ? heh.. vi får väll se.. tror inte att jag kommer att skriva något under den veckan . men om jag hittar en dator så ska jag & om jag har tid.. blir mkt stranden,poolen & så klart fotboll .. !
mh.....ska nog gå och bada/duscha nu och sen gå och lägga mig och läsa Kalle tidning eller ngt sådant så man blir trött så somnar man snabbare ;) .och föresten ida kommer updartera nästa veckan... hon har inte skirvt så specilet mkt idag precis... så får hoppas hon gör det nästa vecka... =/ .

så puss & kram nu så kanske jag uppdaterar imorgn innan 12? .
får hoppas på det !
så HEEEJDÅÅ !.

/mmmm


hallo !.

jaaah, idag vakande jag runt 10 tiden men låg kvar i sängen typ till halv 12 och lyssnade på mullret där ute och kollade på tv :)
 sen var det packnign. så nu har jag packat ner ALLTING , utan handbagashet som och där i ska typ finnas tandborste och tandkräm & fruk,godis och dricka!. tror inte att jag behöve ngt mer där i ;)
sen typ för en timme sedan så körde jag och lillebror och handlade ett bröd och kakor , som vi nyss har fikat :) gott.
jaa... , ah just nu sitter jag & väntar på att Emelie ska komma, så vi ska köra en sväng till Hököpinge där jag och Malin var igår och där ska vi köpa fotbollstejp till Emelie skit billigt. lika dana som på stadium fast mkt mkt billigare 1 rulle kostar 5 kr . och för 10 rullar är det  50 kr och på stadium och intersport kostar en rulle 15 och 10 för 100 kr tror jag det var :) och här finns massor av färger med. typ grön , gul , röd , svart, vit och sådant.. okejokej. det var mkt ointressatn eller hur ? heheh
men hade inget annat att skriva om
ah, nu hör jag att Emelie har kommit mamma babblar för fullt med dem. emelie och hennes mamma hehe.
så ska nog gå!


PUSSS HEEEEJ. :)
/ m

Gomorron!

Hej, idag vaknade jag tidigt.. Jag ska med en kompis när hon klipper sig sen ska vi ut och shoppa. Blev inget sånt igår så vi gör det idag. :) Jag har ärligt talat inget att skriva mer nu. Jag ska gå ner och äta frukost.
Seees / I

Go ' kväll!

kom nyss hem från Emelie har varit där och sett Spanien- Ryssland! och så klart vann Spanien yeeees!!!. När finalen spelas då så är vi i spaninen så det ska bli kul och se alla spanska människor !
aahhhhhh , på LÖRDAG ÅKER VI !!!!!!!!
annars har jag bara vatt med Emelie idag förutom på morgon då min kompis och hennes mamma var här och fikade jordegubar och glass muums !.
jag och e har bland annat handlat godis på scandy candy som vi ska sitta och äta på bussen... vi ska ju åka i 34 timmar , så man mst ju ha med fullt med go saker och lite annat för att överleva ;) , nej men det bli säkert skit bra ! 30 grader och allt där nere !! wiiiihoooo !.
snart snart snart snart
ja , men jag ska sluta tjata om det nu hehhe...
så imorgn måååååste jag packa ner allting fast det är skit tråkigt och så måste jag handla lite saker som jag ska ha på bussen.. och sen blir det nog Emelie igen .<3 :]
Men ska nog gå nu och bårsta bissarna och plocka undan alla kläder som ligger över allt i rummet . ser skit stökigt ut me med alla kläder som ska åka i koforten imorgn som ligger frame.. men äsch då

Så GODNATT !


drömsött alla bloggare och icke bloggare ^^

hyvää yuöta (:


Tori Spelling..

 What do you think of her? Hon påminner lite om en transa.. Men ja, utseendet är ju inte allt och hon är säkert jättesnäll och blablabla.  Fast hennes dotter Stella är söt som socker :)

Torsdag

idag vaknade jag lite senare än jag tänkte, men vad gör det egentligen? ingenting!
Snart åker Marlene, då får jag blogga själv, men det ska nog gå bra. Jag ska ju iväg i slutet av juli en vecka, så då får hon blogga. Fast där kanske finns datorer på hotellet, det brukar göra det. Kanske skriver någon dag då. Vi får se helt enkelt.
Men nu ska jag klä på mig och sen ska jag iväg till en kompis. Det är värsta rean i malmö nu så jag skulle vilja åka dit och fynda, he he :) okeej, nu ropar mina älskade linser! hatar att inte se förfan :/

/ I :))

god morgon !

god morgon !.
vad kul att det är redan så många som läser ! idag ska ganska så mycket göras !
först ska jag äta frukost och göra vid mig & duscha och sådant. och sen efter det ringa en  kompis och börja  packa inför spanien resan som är på Lördag. ooch idag ska jag och Emelie köpa massor av saker som vi ska ha på bussen med typ...  godis frukot , drick . och kanske ngt annat har inte tänkt på det så mycket .
Skriver mer senare idag när jag har ätit frukost och sånt dära. är hungrig !!


/ mmmmmmmm.  :*

ikväll Spanien - Ryssland    
vem vinner?

heja heja Spaaaaaanien !

SKA VI TA HUNDEN?

Skaaa viii taaa hundeen!! det sjöng marlene när jag kom innanför hennes dörr. Samtidigt som hon lagade kvällsmat. Hon kokade ägg med fläkten på högsta volym. Sedan kom marlenes bror in i köket och sjöng den rätta låttexten. Som vi båda har glömt nu...nånting med himelen. På skånska såklart. haha. Så nu har hon ätit äggamaggor.Eller äggsmörgåsar för ni andra icke-skåningar :P / I

Nu kommer lite fler bilder från idag. restbilder som vi kallar det.
     


god kvälll!!!!!

hejhej . idag har det varit en ganska så varm dag ! äbtligen , men ingen sol. ni har bilder och sånt vad vi har gjort innan idag :)
ja... för en stund sedan kom jag hem ,har spelat match gick inte så jätte bra precis ..
äsch. vi sparar oss till spanien ! PÅ LÖRDAG ÅKER VI !!!!!!
och nu sitter jag här och kollar igenom bloggar samtidigt som jag kollar på Tyskland - Turkiet  hoppas faktiskt att Turkarna vinner efterssom dem inte brukar komma så långt.. och Tyskland brukar kommma långt i dem flesta cuperna.. men i slutet kommer det nog ändå bli Tyskland som vinner tror jag!
men ska nog gå ner och ta något att äta och kolla mer på matchen  värkar vara ganska så jämn , spännnnnnnande !

så ha det så braaaa ! :*
/mmmm

En liten film


Det är bara på Marlene och Emelie,jag filmar och pratar liiite.


 Jag fick hem en bikini från solo idag, eftersom jag prenumererar så fick jag inte med den i tidningen som de som köpte i affären fick. Det var jättelänge sen tidningen kom ut,men jag hade inte tänkt på det förräns några veckor sen, haha. så jag skicka ett mejl och det var det :) Har inte provat den än, ska göra det snart.
 
/ I   Puuuuuuss!

Vår dag i bilder ! :)

Det började med att Marlene och Emelie kom till Idas hus, M med moppen och E med cykeln

Vi började att baka bullar.Det blev ganska kladdigt...

...och mjöligt

Medans bullarna var i ugnen dukade vi ute i trädgården,det var varmt ute så vi passade på

Så här vackra blev våra bullar! Mums :)

Efter vi hade ätit töntade vi oss i hammocken.

Vi använde självutlösaren och ställde kameran på ett bord.Det blev en massa spring:P

Vadå knäppa?

DÄR är det töntvarning på hög nivå!Haha:)

Sen var vi ganska yra så vi satte oss i gräset och var allmänt trevliga mot varandra


Det var våran dag! eller lunch,eftermiddag haha. Men resten har ni ju redan läst innan idag :)
Senare ikväll kommer filmen och lite annat kul :)
See ya ! PUUUSS

Kom på en sak nu,så ni inte tycker det verkar konstigt haha. Marlene spillde massa dricka på sitt linne, så hon fick springa hem och byta snabbt ;P det var allt.:)

Dagens oss!

M: Linne-gina tricot, Jeans-cheap monkay, kofta- gina tricot

 I: Skjorta-HM, jeans-cheap monday 

   Idas fläta :) en söt liten inbakad fläta.

Sen kommer vår dag i bilder, haha ! vi har gjort massor idag :D
Och lite filmer, fast inte när Ida babblar som marlene sa :P

filippa bark centralskolan nr.1!


vi kommer att ladda upp hela centralskolan varje dag typ det finns nog 8nr
så här kommer den första delen


halloj

nyss varit och klippt mig och nu sitter jag hos ida men hon håller på att sätta in linser och platta håret så får jag uppdatera så länge , om en stund så kommer dagen outfit's och en video på Ida när hon babblar om ingeting :)
och om en stund kommer även en kompis hit och så ska vi göra något kul!
men vi vet inte vad. kul att det är så många som har kollat och kommenterat på bloggen 70 unika besökare på 1 vecka ungefär ! forstätt så, kan inte skriva så mkt mer för detta tangentbordet känns jätte ovanligt och konstigt !

men ha det så bra så länge lämna gärna en kommentar är ni gulliga !  puuussss !

Moooorning's heeere!



Jag vaknade halv tio, men låg kvar till 10 :P Var lite seg då, men nu ska jag hoppa in i duschen. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, inte bestämt än men det blir vel nåt ;)
/ I

Och ni kan vel svara på förrförra inlägget :)pleease

god morgon

idag är allt som vanligt , skit tråkit väder... men snart är det över när vi åker till Spanien på Lördag och där är 30 grader sol. så då  får Ida sköta blogginingen och det blir nog bra.. ! klädselen från igår glömde nog ida att lägga in men då gör hon väll det idag får man hoppas !
ja.. om en halvtimme ska jag köra moppen till frisören och klippa mig och jag har inte ens ätit  frukost. så har ganska så brott nu..
så när jag kommer hem så  blir det mer och bättre att läsa och kanske lite roliga
inte anars så blir det kompisar sen och spela och kolla på match ikväll!

pushhej /m

Snälla svara !

Just det! kom på en sak, skulle varit jättebra om ni svarade på denna frågan. Eftersom jag och M har olika sorters datorer så ser allt i hennes skärm större ut än vad den gör i min. Så till frågan, ser ni hela headern eller är vissa delar utelämnade ( menar den biten med jordgubbarna och våra namn) ? tex ungefär halva Marlenes namn.  Snälla svara så vi kan fixa till det, om det behövs alltså.

Sen till en kul sak :) Vi har haft över 70 unika besökare idag,(igår egentligen,den 24/6), det är rekord ! :):)
 

Kvällen :P

M: Topp från monki, jeans från cheap monday

I: Topp från gina tricot, jeans från cheap monday, halsband från thomas sabo.

Mitt halsband, glömde det igår :P Fick det i maj när jag konfirmerade mig.


Jag kollade precis på vår videopdate,den funkade nu på youtube. MEN det var så himla dåligt kvalitet för vi hade filmat med mobilen. Så det var inte alls lönt och jag tog bort den. Får filma med kamera sen, håller på att ladda batterierna just nu, det tar sin lilla tid :)

Anna,Emelie och Marlene gick precis hem. Eller precis och precis, det var för typ en halvtimme sen. Vi kollade lite på filmen,men snackade mest och så, sen gick vi och kolla på bilder på facebook, haha! nån killes kompis som vi träffade på gothia för 2 år sen, från Afrika!:) japp, vi snackade mycket med afrikanerna som bodde på samma skola som vi :P

Jag ska försöka hålla dessa tiderna som jag har gjort nu i 2 dagar, att inte somna vid 2-3 och sova bort halva dagen. Så godnatt, snart iaf...
 / I :)

film

hejsan , ladda upp en film innan men den funkade inte.. så det blev inget med den tyvärr vi försöker en annan dag,
kom nyss hem från att vi skulle köpa glass på statiol men istället så blev det godis från turken så ska vi nog se på " PÅ SMÄLLEN "  har sett den en gång innan och tyckte inte den var så värst bra ganska så dryg, men dem andra vill se den så det blev den...

vad gör ni alla andra 57 läsare ikväll?:D
hejdåååååå!

tjo

nu är vi hemma hoss ida. håller på att koppla in mobilen till datan så vi kan visa dagens kläder och ladda in ett videoklipp ! sen kommer en kompis som vi ska visa en urgammal roliga film som vi spelat in hahaha.! :D men nu kommer strax bilderna puss hejs !               


x
oxo, vi vet att ni inte älskar oss.   :,(

otur

Hahha sicken otur Ida har dem skulle åka in och fixa pass till hennes familj och just idag så funkar itne det att göra pass. det var något fel på systemet. otur..
men ja .. får väll sitta här och vänta tills hon kommer hem då ;) hon skulle först till sin farmor och äta tror jag det va. 


hej

det blev en ny header och en anorlunda bakrund !
Förrmidagen har vi höllt på att ändra det och lagt in några videos först på en på Zlatan och 2 andra På Filippa Bark . Hahah, hon är för konsitg och ball !

Precis typ stack Ida hon skulle till stan och göra ett nytt pass fotto och sen när hon kommer hem ska jag nog till henne
så kanske det dyker uupp dagens outfits och den första videoupdaten på oss. men det kommer va ida som pratar och jag som filmar denna gången ! Så kika in någon gång ikväll igen !.

pusshej ,   / M

Filippa Bark !






Zlatan dissar Patrik Ekwall



DU LUKTAR ILLA !               HAHAHAHAHAHAHA

En vecka :)

Idag har vi bloggat i en vecka, haha !
Marlene är nere och äter och jag sitter och skriver inne på hennes rum. Vi tänkte göra en ny header. Kanske göra bloggen lite ljusare i färgerna, vi får se vad det blir :)

Vid fyra ska jag ta bussen till stan och fixa nytt pass, inte så kul om det blir helt konstigt och så måste jag ha det tills jag är 20 år..jaja.  Skriver mer sen, hejdå !
/ I

Heidi Montag :S:S:S

Nu ska jag gå och lägga mig, har somnat vid 2, halv 3 de senaste dagarna. Ska försöka ändra det nu :)

Men anledningen till att jag började skriva här var för att visa Heidi Montag nya låt.. Den är hemsk! vilken tönt hon är.
Den heter Fashion och om man lyssnar på texten så fattar man hur blåst hon är. Jag skrattar asså haha guuuud!


Fast hon har snygga skor..


http://www.usmagazine.com/exclusive-listen-to-heidi-montag-new-single-fashion

Det funkar inte att länka nu, konstigt.  Där är adressen iaf.
Lyssna och säg vad ni tycker!

Nicole Richie snyyygg!





 

Nicole Richie på väg till sin trafikskola för några dagar sen.
Hon får alltid till det med sina kläder, förutom den hemska tält-klänningen, kommer ni ihåg?haha
Så söt topp och skorna var skitsnygga, eller hur ? XD Kolla in flätan hon har i håret. Undra om hon har gjort den själv..
Nä det är faktiskt inte svårt, bara göra en inbakad fläta en liten bit sen en vanlig över 'på toppen' av huvudet, sen inbakad resten. Tror inte ens man behöver baka in den över huvud taget :P

/ I

nu har vi gjort över 40 inlägg, och det har inte ens gått en vecka :)))

Rihanna!



                

Seriöst, vad har hänt med tjejens hår. :S Det ser förjävla fult ut. Som en tant på 90-talet.
Kläderna är ju som tagna från en struts. NÄ, jag gillade henne mycket bättre innan, men det lååånga håret :)

Vad tycker ni?  Gillar ni hennes stil?

Kläder

Jag har ingen aning om vad jag ska blogga om så jag kan lika gärna lägga in några outfits :P  Jag fotade igår men glömde helt bort det sen..

 Gårdagens klädsel.
t-shirt från monki och jeansen är så gamla att jag nästan skäms, ingen aning var de är från.

Dagens klädsel.
Kofta från Zara, tröjan har jag sytt själv,haha och jeansen är cheap monday på weekday. halsbandet är från H&M


/ I :)

:)

halloj
fy sicket skit väder ! stormar och har sig . kan det aldirg bli sommar någon gång ? skit tråkigt att vara ute när man blåses omkull nästan..man blir så deprimerad av sånt hära väder.
idag har inte hänt så jätte mkt har typ bara suttit inne framför datan och skrivit ner vad som behövs inhandla till Spanien resan på Lördag !
så det har varit en ganska tråkig dag idag.. som jag skrev i förra iinlägget att jag skulle baka men orkade inte ;)
hela förmiddagen var det sådana trädgårds arbetare utanför mitt fönster och körde med en sån dära häckasax som väsnades skit mycket och det kändes som att fönstreet skulle spricka störigt.. men sen försvann dem som tur va !
ikväll händer det iallf något, det är träning men är itne rikigt på humör för det . men man får väll göra sitt bästa.. 
.
FOTBOLLS-EM .
 idag är det ingen match på tv i heller .. kvartfinalerna belv klara  igår.
på onsdag spelas den första semi finalen mellan Tyskland - Turkiet

tror tyskland vinner men turkiet har varit superbra och tagit upp alla underlägen i matcherna , dem är sådana som aldrig ger upp förräns matchen är slut eller om dommaren blåser det är bra det.

och den andra semifinalen spelas mellan ...  Spanien - Ryssland
hoppas att spainen vinner för just när finalen spelas  så är jag i spanien och det hade varit kul och sett när dem firade.
men ryssland är inte dåliga dem heller . sånt lag som innnan em tyckte jag inte dem va ngt speciellt. men nu har dem verkligen visats sig . och det blir nog en välidgt jämn och spännande match nu trorts att i gruppspelat så vann spanien med 4-1 över ryssland men nu är dem så klar revansch sugna !


hej.

upptaderade inte igår för att jag var på en kompis konfirmation , först i kyrkan och sedan hemma hoss henne och åt en massa god mat. .. så när jag kom hem skulle jag ingetligen uppdatera men det började blixtra och dundara så vi var tvungna att dra ut internet sladden , tråkigt nog .
idag är det inte så fint  väder precis. samma som det varit heeeeeeeeeeela sommmaren urtråkigt ,man känner inte för att göra någonting med sånt pisseväder.
hoppas det blir sommar och sol snart..
inte annars så kommer jag och mitt lag till sommmaren på lördag/söndag . nämligen Spanien !!
som jag hört och sett i tidningen så är där 30 grader nu , så det kommer bli skit skönt.
idag händer nog inte så mycket p.g.a vädret.. jo , det är iallf träning ikväll..men hoppas det inte bara öser ner regn då..

det blev ett himmla tråkigt inlägg men vet inte vad jag ska skriva om...något förlag ?
ahh , nu dök det upp en idé ! , jag kanske ska baka? :D
men hejdå .

/m .

Hejsan måndag!

Igår var det skitdåligt väder. Varje gång jag tänkte gå ut så började det ösa ner ännu mer..
Sen började det åska massor också, tråkigt nu när det är sommarlov :/


Jag ställde klockan på 9,30 imorse. Egentligen ingen anledning för det men jag hatar att sova bort dagen. Jag vaknade 12,40 igår. Det har jag inte gjort sen nyår typ. Fast då var det lite senare än 12,40 men jaja.
Idag ska jag träffa en kompis och förmodligen sova där sen.  Får hoppas att marlene känner för att uppdatera, jag ser att hon har skrivit ett kort inlägg men hon har inte publiserat det än..ingen aning vad som hände där haha ;=P

/ I

ps. ser ni att vi har trixat in dagens namn i menyn, japp teknik!

Britney Spears....

Britney Spears på flygplatsen, åker rulltrappan ner med sin pappa och några vänner (assistenter?) och massa papparazi. Hon kan inte gå någonstans utan dem. Hon kom knappt förbi ens. Titta på denna filmen och se

http://x17online.com/celebrities/britney_spears/the_paps_scared_brit_-06212008.php#comments

Ni får scrolla upp lite för att se :=)

Bloggkoll :)

Ett bra tips kommer här! Den här sidan löser alla problem. Typ. Kolla på filmen borde ni iaf XD


Katie Heigl!

Här är Katherine Heigl utanför en klubb där hennes man just spelat på. Hon har fortfarande drinken i handen, redo att fortsätta festa hemma kanske ?
Väldigt söt enkel klänning har hon på sig, jag tycker hon passar i rött mycket bra :)
Checka in skorna!! Snygga!




 

Veckans fråga? ?

Det funkade haha, nu ska jag bara försöka fixa med veckans fråga i några minuter.. Sen ska jag iväg till en kompis, så jag uppdaterar mer ikväll.

/ I

fotboll

god-dag .
blir inte så mkt uppdatering för min del idag i så fall ikväll.. men det är  på grund av fotboll..
samalas vi kvat över två idag och ska åka en bra bit tills där vi ska spela och mathen börjar 4 så kankse hemma vid något med 6 och så är det ju fotboll på tv också idag holland vs Ryssland !
tror att holland vinner med typ 2-1 typ :) men  hoppas det blir förlängning , det är kul och se på om det inte är något lag som man hejar på , då blir det så nervöst ..!

men ska gå iväg nu och klä på mig... typiskt att inte sommar vädert rikigt har kommit fram ännu.. =/ ,
men ha en bra dag / m   :*


Adriana

Kolla på denna snygga VS modellen, Adriana Lima. Jag har alltid gillat henne bäst !:)





 Hon har precis förlovat sig, men ringen är på höger ringfinger. Den ska ju vara närmast hjärtat eller hur?

/ I

Denna dag

Idag var jag då i smygehuk för lite midsommarfirande med 2 andra familjer , var där alltid när jag var liten på midsommar :P Iallfall så var det jättefint väder, pratade med en kompis hemma och hon sa att det regnade där just då. 
Sen efter ett tag så började det pissregna, så vi sprang in i magasinet och passade på hälsade på några andra kompisar som satt där och åt.
När det lugnade sig lite så körde vi hem, vi stannade på vägen och plockade blommor nånstans.
Väl hemma när de vuxna höll på att fixa maten kollade jag och J på föräldrarfällan haha, det var tusen år sen jag såg den. Vid nio stack jag iväg till R och hade det jättekul och mysigt ;) Fick en film i försenad födelsedags present. Har inte hunnit träffa henne på typ en vecka. Så vi kollade på den och den var skitrolig :=) Nu har jag precis kommit, men det går absolut inte att somna nu för det är massa hög musik därnere och dom sjunger förfullt..fulla på snaps, nej kanske inte riktigt haha :P  Kanske bloggar lite till, annars hörs vi imorron, med bättre uppdatering. Som Marlene sa så har den varit kass idag.

/ I


hej

förlåt för en väldigt usel updatering....
men har bara inte haft tid , midsommar och allt.
men det va så att jag vaknade av att min kusiner kom hit och väkte mig & sen gick jag ut och plockade blommor till en krans till dem och sen hjälpe jag min moster som skulle ha midsommar och hennes och Minas födelsedagsfirande så jag hjälpte henne med mat och dukting och sånt och sen blev det snabbt hem & byta om för sen kl.4 började allt.
åt god mat, trevligt sällskap och massa roliga lekar ...  & nu sitter jag här as trött och ska hoppa i säng efter detta inlägget ..
matchen , det var förlänignig i turkiet vs kroatien macthen och 2minuter + stopptid i matchen klar och så gör kroterna mål ,så alla turkarna blev skit deppiga utanför plan , publiken & tränaren & bänken men trots de är 1 minut kvar av matchen kämpar turkiet sig in i  det sista och lyckas få ett snyggt mål i kryset så krotatierna hade börjat koppla av då trots det bara var 1 minut kvar av matchen och dem ledde så gör motståndarna mål. så det blev straffar och turkiet var redan överlyckliga över att dem gjorde det förra målet att det blev straffar och dem tyckte nog redan att det kändes som en vint medans krottierna deppade precis som dem hade förlorat redan..men på strffarna då bomade krotatien 2 straffar och satte 1 tror jag och så rädade turkiets målvakt en straff medans turkarna satte alla 4:)
turkiet ger asså aldrig upp det är 3:dje matchen som dem låg under tills slutet av matchen och tar igen det .sista tog dem igen med 2-0 mål nu ett. så det är skitbra kämparinsattser i det laget & dem ger aldrig upp, dem slutar inte och speka förräns domaren blåser. ..!! så nu väntar tyskland i semifinal mot turkiet tuff och rolig match att se på:)


och imorgn ( idag)

spelar jag själv .

och på kvällen är en  bra match mellan holland och ryssland. tror holland vinner :)


/ m :* godnatt


Midsommar :)

Idag är det midsommar, jag ska till smyge på dagen, sen har vi gäster på kvällen. Men jag ska till R då efter vi ätit tror jag.

Jag vaknade 11 idag, det var jätteskönt eftersom jag alltid vaknar så himla tidigt :/  Jag duschade direkt och nu sitter jag bara här och kollar olika bloggar. Men nu ska jag ner och käka frukost. :) 
/ I


Störigt!!

Vi berättade ju innan att vi skulle fixa fram veckans fråga. Jag har fösökt och försökt. Men det enda som kommer fram är hemsidans namn på bloggen :S
Gjorde exakt som 'designadinblogg.blogg.se' sa, men jaja. kanske försöker senare. Är rätt trött också, lite seg haha.
Ska nog ta ut linser och borsta tänder och hoppa ner i sängen snart.
Godnatt <3 / I

vi passerade 50-gränsen igår, den 19 juni :P    :):):):):)


Outfits

Detta var våra chill-outfits idag ;)

 M, i Stina-pose haha :) Hm,Hm,Hm japp tröja,byxor,halsband. Ser ni det coola Sverige-nagelacket?

I,  toppen kommer från Hm,byxorna var present men jag har för mig att de var från Hm också.

 M:s hemmagjorda armband

 Och så dessa förstås!! Nädå haha, de låg under M:s säng :P

Jamie Lynn Spears

Nu har Jamie Lynn fått sitt barn, en liten flicka som ska heta Maddie Briann. Vet inte riktigt vad jag tycker om namnet. Lite småtöntigt men ändå sött :P
Det finaste kändisbebisnamnet är Harlow tycker jag :) Nicole Richies dotter.
Sen gillade jag också Jessica Albas dotters namn, Honor. Jättemånga tyckte det var skitfult, förstår inte dem, haha.



Vilket gillar ni bäst?

/ i

Isabelle Caro

Kollade innan på supersize vs superskinny på trean. Dom dom visade en bild på Isabelle Caro i början, den franska modellen med anorexia. Jag trodde det skulle handla mer om henne, men det kommer kanske i senare avsnitt.
Iallafall så tittade jag på det och det var en tjej som åt som en 4 -åring. Men sen bytade hon matvanor med en väldigt överviktig och så höll dem på att äta och fjönta sig. 

Jag följer en tjejs blogg, hon har anoreixa och skriver massa om det och det är faktiskt ganska intressant, hemskt såklart också eftersom det är hennes verkliga liv.


Isabelle Caro




/i

fotboll!

just nu är det paus i EM:s första kvartfinal år 2008. Och matchen spelas mellan Tyskland och portugal
tyskland leder för tillfälligt med 2-1 men det är 45 minuter kvar och på dem minuterna kan det hända super mycket !
Själv hoppas jag att portugal vinner !!!
men ska nog gå ner och ta lite godis och sånt och sen bänka mig framför tv'n igen eller något liknade :)

/ m :*

god kväll!

Nyss ätit en super god rabarber & jordgubbspaj med vaniljsås
super gott på sommaren smakar så sommrit
på tal om sommar så känns inte alls sommmar .. ...
typ 2 veckor innan vi fick sommar lov så var det strålande sommar väder.
men var har det tagit vägen nu ? kanske till afrika eller?
men nu regnar det och blåser och är max 15 grader typ...
känns inte alls som ett sommar lov men förhoppningsvis så kommer det välll....
om inte annars så  är det säkert fint väder i Spanien och Kroatien får man hoppats.

vad hade ettt sommar lov varit utan sol och värme och stranden ?
inte något specillt iallf.. sommarlv ska va något som man komer minnas . men jag tror inte att man glömmer ett sommarlov med bara regn ihller, som tur är har det bara gått 1 vecka på sommarlovet.
men har inte någon lust att vara ute sent på kvällarna om det regnar ?.
ellerhur ?..

men vi får hålla tummarna att solen kommer fram !

/m

Blondinskämt

Märkt någon skillnad på bloggen?
Vi bytade bakgrund, Blev det bättre eller ska vi byta tillbaks till den vanliga röda?

Ikväll eller imorron kommer vi antagligen att köra på med veckans fråga.
Det verkar roligt eller hur ? :)

Nu livar vi upp denna lilla blogg med ett par roliga blondinskämt. 

1  Varför är det dyrare att få en blondins hjärna vid en hjärntransplantation?
-Den är oanvänd


2  Varför finns det aldrig is i en blondins kök?
-Hon kan inte receptet

3 Varför hade den blonda killen gylfen öppen?
-Ifall att han skulle behöva räkna till elva.


4 Vad är likheten mellan blondiner och frimärken?
-Man slickar dom, sätter på dom och skickar iväg dom.


5 Varför går en blondin omkring med en tom läskflaska?
-Hon kan träffa nån som inte är törstig.

6 Vad ser man när man tittar djupt i en blondins ögon?
-Baksidan på hennes huvud

Vilken är bäst då? Eller vilken är torrast kanske ?


Fotboll ikväll

    VS   

Tyskland mot Portugal ikväll, kvartsfinal. 20,45

Vem tror ni vinner då ?

Marlene tror att Tyskland vinner
Ida kunde inte bry sig mindre



Rumer X2



Det här är då Rumer Willis. Mörkt långt hår,stora glasögon och en cigg i munnen. Ute på promenad



Här är hon på en kändisfest av nåt slag. Med blont kort hår, fast lika ful..

Tycker ni hon är snygg?

Mischa Barton



Om hon skulle dragit ner sina shorts lite så hade det sett mycket snyggare ut.


Vad tycker ni?
Hade ni kunnat ha på er det?

Stina-lee




vi har roat oss att rita av sveriges bästa bloggare ! Stina-lee !   

av:m

hjälpare: i!


vad tycks ? ..


Bloggdesign på gång !!!

Nu sitter vi här och fixar med bloggdesign, och jag ska platta marlenes hår samtidigt på nåt sett.
Men vi fixade en liten pratbubbla framför kommentarer, vad tycks?
 



Vi har varit och handlat godis, på willys. Där var proppfullt med människor! Någon köpte 13 lådor Alladin. Japp, vi räknade. 

19/6

idag är det en ny dag!
och Emelie & Filip fyller år!! - grattis på er !

<3

Em.

Jaha , då är Sverige ute ur Em... tråkigt nog
jag trodde att dem skulle klara av att vinna eller att åtminstone spela lika mot Ryssland som besegrade Sverige med 2-0...
men det är bara att se fram emot Vm då ;)  fast 2 år dit,men då har man ngt att se fram emot iallaf ..

jaha... innan idag så spelade jag själv match i Ystad mot pandora
hela laget kämpade skit bra så matchen slutade 1-1 ligger bra på det i serien, mer än halva kvar och så ligger vi typ 5 av 10  och vi möter dem som är ett år äldre .  


Vem tror ni vinner Em iår?

jag tror nog att ... Holland kommer vara i final mot Spanine
och i finalen vinner nog holland .
men det hade varit extra kul om Spaninen hade vunnit för när finalen spelas så är jag & mitt fotbollslag i spanien och spelar cup !.

/ m    

Töntig?

Marlene tyckte att jag var töntig när jag berättade hur många som läst vår blogg, men det kommer från en tjej som målar rosa nagelack på sin mobil.

         


Nu är det faktiskt 18 som har läst. :P





Rekord

Idag har vi haft 16 unika beökare,wooow. Det borde vi egentligen fira. Med blondibellas nyttiga coca-color kanske ? Fast dom säljs ju inte än.. plus så är M och spelar match nånstans, så jag får fira själv.
Hoppas ni stannar och följer oss. Hejdå !


SVERIGE och Bellman



Sverige !  Man måste ju hedra sitt lilla land idag,så en svensk flagga passar perfekt nu :)


Och så en rolig historia på det.

Bellman var på en restaurang och beställde in en pizza.
Servitören frågade om han skulle dela pizzan i fyra eller åtta bitar.
- Ta fyra, sa Bellman. Jag orkar nog inte åtta

Vilken tönt eller hur ?

shopping!


idag var det shopping!
åkte in  vid 11 tiden och handlade ganska så mkt !
bland annant massor av tröjor , shorts ,nagellack & 2 par skor (Y)

 dessa  silverfärgade skorna och lika dana fast i svarata för 35kr st , perfekt att han när man går till stranden och sånt .

  nagellack. sveriges färger så klar så kan man måla svenska falggan på naglerna och även ett hallonrött nagellack..
dem gul & blå från engelbrektsboden eller vad det heter för 19.90 kr st
och det hallon röda från kicks för 29.90 tror jag det var .

 så här blev naglerna .. fräckt ! men ska igentligen ha det till spaninen när vi spelar cup där :)

ikväll spelar SVERIGE - RYSSLAND
Nu måste svergie vinna eller spela lika så går dem vidare och möter holland...
blir nog ganska så tufft då..
men nu ikväll får vi hålla tummarna och heja fram vårt älskade land ? inte sant.?

Nicole Richie på 2008 Crystal Lucy Awards


Hon ser läskig och trött ut med det sminket

Fulful, hon som alltid har så snygga kläder.

recept på supergod smoothie

1 dl hallon eller vad man nu vill ha
1,5 dl youghort
1 msk vaniljsocker
1dl mjölk

så mixar ni allt så blir det en perfekt smoothe som är extra god i sommar värmen !







rolig historia

två sandkorn gick i öknen
och plötsligt sa den ena
- jag tror vi är för följda :O


/ m & i


1:a inlägget !

nu inviger vi bloggen , men lite återstår att göra vid ! blandant profil fotot & lite sånt.
vi kommer att skriva allt möjligt som vi tycker är intressant . men ni kanske vill veta något om oss ? här komer det.
vi har valt att skapa en blogg tilssammans för annars hade det aldrig blivt så mkt uppdatering!

M: 15 år bor i skåne , på fritiden spelar jag fotboll och är med kompisar
I: 15år , på fritiden kompisar. bor i Skåne med.
Mer detaljerad lista och fakta kommer lite senare.

där var ytterst lite om oss. men ni lär  väll märka hur vi är och sånt med tiderna.
men om ni undar något så fråga!
hopppas ni följer oss

vi avslutar med en rolig historia :
 
lilla marie står i sängen och sticker upp sitt finger i vädert.
mamma kommer förbi och säger på skoj :
- nu äter jag upp ditt finger! och tar fingret i munnen.
lilla marie börjar gråta
- vad är det? frågar mamma.
-elaka mamma, min snorkråka!!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0