Sista dagen

Idag är det tisdag och imorgon börjar vi skolan ... 9:an, sista året på denna skola. :)
Nu håller malle på att gå till malmö tror jag, ingen aning varför hehe.

Finns inte så himla mkt att skriva, träffade marlene några timmar igår. Hämtade hennes kusin på dagis och lite sånt. 
I förrgår träffade jag rebecca, käkade popcorn och snackade hela kvällen :D

 / I

sista Söndagen innan skolan börjar.

Dagen började med att vi samlades klockan 9 för att sedan spela match klockan 10. vi vann med 2-1 själv gjorde jag ett mål och en assist :D
efter det skulle jag egentligen va med Ida men var trött och fick helt plötsligt ont i magen , men det blev inte Ida senare heller för hon skulle bort .men så jag följde med Isabell och Hanna till malmöfestivalen för att vi skulle kolla på Veronica Maggio , ni vet hon som sjunger bl.a Måndagsbarn ?, och STOP , hon var  faktiskt bra& vi stog där och hoppade och sjöng med mitt i hela folkmassan haha.  .Föresten på vägen dit så   gick vi bakom Lisa , lisaplace .. Hanna kände igen henne bakifrån för att hon hade sina konstiga såna fula svarta skor.. hehe och sin mammas gammla avklippta shorts , ni vet ?
men sen svängde dem in på Pressbyrån samtidigt dem höll på att sjunga veronica maggios sång :) haha
och nu är jag hemma ätit och allt funderar starkt på att gå och lägga mig och kolla TV,
så tack för dena kväll och godnatt

marlene .

Malmöfestivalen

Idag har jag vatt på malmöfestivalen och kollat på rix fm festivalen. Massa olika artister uppträdde, som amy diamond, ola, sanna nielsen, hon från norge som var med i eurovison song contest. maria tror jag hon hette. Och sen lite andra artister. Inte mina favoriter hehe.. :P Jag försökte få in malle också till stan men jag lyckade inte med det. Men vi träffas ikv tror jag :)

kom på en kul sak till, jag såg blogglisa idag på festivalen, ni vet Lisaplace. :P
/  I

Friday !

Idag har jag varit på österlen på en dagsutflykt. Hann med en kyrka i rörum och en kyrka i simrishamn. hälsade på släktingar där..låter inte så trevligt faktiskt men så var det. Men först stannade vi i tomellila för lite shopping eller vad man ska kalla det. Har nu äntligen köpt en almenacka till skolan. mst bli seriös med den nu i 9:an.
Sen gjorde vi lite andra saker med såklart :P

snart ska malle och jag köra till willys, hennes föräldrar är borta så vi är där ikv  (Y)

frisyr








Dessa frissorna gjorde vi igår. Fiskbensflätan funkade tyvärr inte för malleballe har för uppklippt hår.
Men rosetten! ja.. den gick heller inte riktigt att göra som ellinorak för malles uppklippta hår. Men det löste vi så bra med klämmor och extra spray. Lite spret här och där blev det dock ändå hehe :P

Men flätdiademet funkade perfekt, det har jag i mitt hår idag faktiskt.

/ I

Gratis makeup ??



Är det någon som provat Gratismakeup.se ? Det kryllar av reklam för det just nu, verkar vara lite knäppt men jaja :P
 Här kan man bli medlem om man vill 

håår

hejjsan vi är mitt inne i olika håruppsättningar. Fick inspration av ellinorak. Hennes fiskbensfläta. Den ska vi göra snart, vi har gjort rosetten! väldigt vacker blev den ! hehe

svar! Harlow Madden


Gissa kändisbebisen!!


Torsdag och dålig updatering.

Det blev sent igår kväll låg och smsade med 4.a st...samtidigt som jag kollade på tv... kunde verkligen inte somana... men tillsist somande jag vid 03.45 :). hehe..  föresten igår under 1 och en halv timme smsade jag 150 sms hahah !

så det blev att man vaknade sent idag , vi 1..
så har nyss gjort vid mig och sånt så nu ska jag och ida cykla ner till Björns konditrori i byn  fika !


ses senare /m

tisdag

förlåt, det har varit vääääldigt dålig updatering.. men ibland blir det så att man göra andra saker... kolla bara på Kenza... 2 inlägg per dag ?. & hon är ändå en proffsbloggerska som får pengar för att blogga!, men vi ska försöka skärpa oss ! iallf jag , tror Ida också vill det :)
jag vet inte rikigt vad som händer idag .. men vill in till stan och köpa såna små saker typ, fransk manikyr nagellack efterssom det jag hade hemma hade jag inte skruvat på korkarna på så det var helt klumpigt...hehe
sen vill jag köpa ni såna pärlörhängen för igår när jag kom hem från träningen så hade jag tappet ett märkte jag när jag kände på mitt öra ;)

har inte ngt mer speciellt att tilläga haha ;)

/ M.

Måndag!!

Hejj ;) Har nu inte uppdaterat på .. nån dag. Vi hade gäster igår som sov över. Hyrde heartbreak kid. Jätterolig!
Sen vid tolv på natten tittade jag och jennifer på en film som jag spelade in innan på kvällen. Eight days to live hette den. Spännande och sorglig, perfekt :P Den var baserad på en verklig händelse. som alla andra filmer kl 20 på söndagar.
Men den var faktiskt väldigt bra.
Jag och mamma körde till mobilia en snabbis för jag var i stort behov av en ny skolväska. Hittade en trevlig en :)

Nu ska jag till Rebecca och jag stannar där. till imorron :P   puss hej

 /I

9/8

hej.
vet inte vad jag ska skriva egentligen.. men jag kände att jag bara måste uppdatera efterssom det inte har kommit något inlägg idag ännu...
men på dagen har jag mest kollat på Os och segat vääääldigt mycket. men det var väll ändå skönt .. senare så ska min mamma och pappa på 50-års fest .. så jag och lillebror blir ensama hemma då.. men vi ska äta pizza med mina kusiner , mysigt..
senare ikväll ska jag och Ida göra något ... 
 
pusshej. /m


godnattsi

writen by : marlene ;)

idag har det hänt ganska så mycket men inget märkvärdigt..:D
först så vaknade jag vid 11.30 så gjorde vid mig och allt sånt sen åkte jag med mina kusiner till stadium och bauhaus, för egentligen skulle vi till scandi candy , men så behövde min mosters sambo en boxningssäck som han skulle öva tacuando? Eller hur det stavas så han köpte en sån för ca.400 spänn :O  Sen in till BAUHAUS för att handla tillbehör att han kan hänga upp den i deras uterum ;) där hände det roliga saker min två kusiner iallf den yngsta på 3 år tog en sådan borste som man rensar toaletterna med och tog den mellan benen och drog den fram och  tillbaka mellan bena  typ, gnuggade den mellan bena  och hoppade runt sådära ! pinsamt!!men ball! Och då gick det till och med förbi en sur tant som bara gludde sur , men mina kusiner s föreldrrar hade redan gått iväg där ifrån och handlade andra saker i affären så jag stog där ensam med två små busfrön !haha, men kul va det!
sen nu ikväll så har min familj ätit kräftor hos mina kusiner Yummie ! och en fin dekorerad kladdkaka som jag och min kusiner dekorerade !
senare ikv blev det Ida nördade oss vi datan hah....... och jag med mina gaser hahahha, stackars Ida..men hon stack för typ 20 min sedan... <3


godnatt !  /m

Yesterdaaaaaaaay

Godmorgon :) Vaknade av ett ringande hemskt ljud kl 9. Lyckades dock somna om men då för att vakna kl 12 av ett ringande hemskt ljud. jaja. Igår såg vi ju sex and the city. Den var verkligen jättebra. Rolig! Det var tanter i salongen som skrattade skithögt och framförallt så skrattade en tant längst ner helt knäppt. Så en blanding av att skratta åt det på bion så skrattade man samtidigt åt den tanten haha. Vissa bölade osså. Det satt några golden girls över oss och den ena grät jättemkt tex. hehe.

Kom hem vid kvart i tolv. La mig i sängen och somnade typ en timme senare:P

Vi fotade dagens outfit innan vi gick till bussen igår. Men kameran ligger därnere nu så jag fixar det sen.

/ IDA


bio snart .

vid 19.16 så tar vi bussen in till filmsation där vi ska se Sex and the city, många säger att den filmen är skit bra och det får man hoppas på , för det var ganska så dyrt !. många bloggare har jag läst har sett den 2-3 gånger haha

så hejdå så länge . samandattning av filmen kommer senare. !!!!!!!!


Vädert

Vi har jättefint väder här nere i skåneland. Iallafall här på sydvästra sidan där jag och malle bor.
Riktigt varmt och nice ! Vi åt frukost i uterummet i morse och där var vaarmt. Har läst på hos andra bloggare längre upp i landet att det regnar och sånt, ha ha!
Var bara tvungen att skriva detta. Nu ska jag ut!

Torsdag

Hejsan igår så blev det att kusinerna sov över. Hela familjen för den delen. Inte för att de bor långt borta hehe de bor bara en kvart bort med buss. 10 min med bil. Men ja, sista bussen gick så tidigt och lite sånt.
vaknade typ 20 över 8 av att Viggo snackade nånting om en madrass.högt hehe. Jag somnade 3, de andra typ halv 3. Jag messade lite med marlene på nattkvisten.

Ikväll ska jag och malleballe gå och se sex and the city. Det bokade vi för 2 dagar sen haha. Jag har hittat lite presentkort så det är perfekt :) Har inte så mkt att säga, jag använde mitt nya jordgubbsdoftande hair and repair balsam idag. Ljuvligt! Hade skitmkt knutor men nu är de totalt borta. Lovely :=)

/ IDA


Gårdagens outfit och hundrastingsbilder

Nu gör jag om inlägget, mst ju radera det andra. Förstör ju hela bloggen.

Dagens outfit:
Kofta från stadium
Linne från H&M
Jeans från weekday

Står väldigt konstigt på denna bilden och drar ut tröjan på något konstigt sätt!
Haha! Oj vad rosa jag ser ut! kanske för att jag ändrade ljuset i Picasa eftersom man knappt såg någonting för kortet togs igår vid midnatt.




Ahh som jag sitter där och kolla min mun ! haha men där har ni söta lucky



Sen så stannade Lucky heeeeela tiden och skulle lukta på gräset och dregla så det tog år och dar innan vi fick iväg honom så var där en hundrastgård i närheten som vi gick in i istället ;)
så där sittter jag... mit hår ser skit mörk ut på denna bilden ...

/ M


förra inlägget crazy !

vet inte vad som häned med förra inlägget så heelt normalt ut innan jag publicerade den sen blev det så fult med stora ord ? och stora bokstäver ? och bara fet text och sånt fullt !

Ny header

Nu har vi skaffat oss en ny grön skön header.
Niiiiiice va? www.postlund.blogg.se har gjort den. rekomenderar verkligen Sofie. gratis och allt.

Snart kommer marlene med dagens outfit och lite annat.

/ IDA

LÖV är fina!

Nu mina vänner har jag varit very aktiv! Det händer mkt med 2 små vilda pojkar i huset he he. Jag har pratat om löv med Viggo. Han frågade mig varför jag pillade på ett löv, visste inte vad jag skulle säga haha så jag bara drog till med att jag tyckte löv var fina. Då säger han,  jaaa löv är väldigt fina! Sen var jag på Lilla lekan, men det blev mest spring upp och ner från backen. Ville drog i sina öron så mycket att hela huvudet blev rött och han bara sa ajaj och skrattade samtidigt.
och ja, massa mer :P


tänkte lägga in bilder från hundrastningen. Fotade några bilder med mobilen. Men det får jag göra lite senare :)
/ IDA


godis & hundrastning

idag så satt jag och ida först på datan och kollade runt lite... sen fick vi för oss att cykla till toppen för att handla onyttigheter ( så klart ) så vi cyklade dit och handlade lite bland annat lösgodis, såna fuzzy flaskor eller vad det heter och ett stort plopp!!! sen när v stod i kassan så fick jag ett samatal att jag kunde käna 50 kronor snabbt och det är precis det jag behöver , PENGAR ! . så vi gick ut med en hund ,, men han var väldigt seg denna gågne skulle lukta på gräset skit länge och sånt...
men vi kom hem inge sen till slut .. och nu sitter ida hemma hoss sig och har sina kusiner där medans jag har ätit för en stund sedan och så ska jag snart träna ...:) så ska nog gå och byta om nu !
 efter tränigne vid 9-tiden så kommer dagens outfit upp !.

/// maaarlene

gårdagens och Idag's outfit

marlenes outfit
Ribbat linne fån JC
Bolero från H&m
Jeans från vero moda







IDAS OUTFIT

tubtopp från  Gina Tricot
Jeans från Weekday
kofta från Zara


Våran shopping


Tubklänning från Indiska. 99,50kr
Plånbok från Accent.149 kr. 
Hårinpackning 24,50 kr
Sminkborste 39 kr


En närmare titt, ganska mörk bild.

Det var Idas shopping

MARLENES SHOPPING ! OHHH YEAH , DET BÄSTA


max factor mascara från h&m 69 kr
ansikts och kroppskräm Nivea från h&m 19.90kr ( finns en ännu större med )



Jeans från Weekday , REA 100kr , super billigt


lite bilder från kroatien !

 
Alla barnen hyrde trambåt i en timme .



jag , Pappa ,& Elias  gick runt på andra sidan i bakrunden ser in vårat hotell det dära gula, bodde längst ner där !



En dag så åkte vi in till Rovinj, så gick vi upp i deras kyrko torn . 360 trappsteg , såna jätte smala trappsteg, läskigt !



det underbara vattnet ! fottot taget från våra ballkong !


i Poolen , jag och malin spleade typ volleyboll med en fet plastboll så kommer typ 3 18-åriga killar och är med helt plötsligt så började vi prata med dem kroatiska / bosnien ......... sakerna .  så där i poolen är jag , Malin , Mali, Anderw, va fan ,glömde det sista nu hel så.;)


jag ..



en dag så kom det såna enorma vågor från ingestans , från helt stilla vatten till ett stormande vattem . fast det inte blåste eller någonting.. så vattnet skvätte dubbelt så högt som på bilden på alla handukar så dem blev dyngsura , men det var kul och sitta där helt plötsligt regnade det fiskar som föll med upp när vattnet skvätte !


// m .

HAJHAJ

Hej bloggen !!

Idag har vi varit och shoppat. .
Vi visar imorgon, håller på att fota nu.

Vi åkte in till stan kl 11. Kom hem vid fem. Så det blev en heldag :)
Käkade på donken, som vissa säger. Det kom fram en stockholmare som frågade var filmstaden låg. Då stod vi vid Royal. haha. hmmmm det ligger vid orvars korvar ..... typ. Ingen aning. Dåligt lokalsinne är mitt andranamn, eller nåt hehe. Marlene visste inte heller hah. Just nu strosar hon runt i rummet med typ alla hennes kläder huller om buller på sängen. Hon försöker hitta något som passar till hennes jeans. Hon frågar massa saker konstant. Är inte denna väldigt lång? har hon frågat 5 ggr nu. Och passar denna färgen veeeerkligen? Sen småpratar hon med sig själv också. Intressant tycker jag, undra om hon vet det själv..Nu försvann hon ner. hehe. ska nog sluta nu.


Puss / IDA


Några bilder från water world


På vattenlandet, dålig bild hehe. Men det sista guppet kittlas! Speciellt eftersom att man ligger på magen och bara kollar ner.


Jag gillade den till höger mest, man sitter i en ring och allt är kolsvart och helt plötsligt kommer det ett stup och man är inte alls beredd:P


I en stor pool bredvid. Det gjorde skitont i ryggen av att stå så haha. Det var ju inte speciellt högt vatten där


Hälften häst, hälften människa. vad heter det nu? det finns ett namn för det..
Där är jag iaf. Det kom 7-8 cypriotiska killar på ringar och flöt där bakom i vattnet, då skrek alla SHOOT MEEE SHOOT MEE. Så jag pekade pilsaken mot dom och de bara började skratta och applådera..hehe lite knäppt:P

/ IDA

regn,storm och rusk , suck..

nu känns det nästan som hösten har kommit... regnat hela dagen och löven börjar tappa sin färg...
men hörde idag iallf att det fina sommmar vädert skulle komma tillbaka runt nästa vecka ,så då får man väll hålla tumarna för det !

idag har det varit en ganska slapp dag men ändå inte ..
efter frukosten imorse så följde jag med pappa och hälsade på farmor och farfar och hämtade mamma o pappas data som har varit på lagning, och så växlade vi även tillbaks eurona från resan, men givetvis så glömde ag min hemma. hah..
sen hade jag typ 2,5 h över innan träningen , skulle igentligen varit med Ida idag men vi han inte.... =/ för att jag skulle träna , men vi skulle träffas efter , oh nu är det efter 21.30 hm.. och trött är man efter den första träningen efter sommaruppehållet på 3 veckor.. så det blir nog inget idag iheller.. typsikt .
men imorgon då  jävlar ska vi shoppa :D
ska leta efter ett par jeans oich en mascara och så kanske ngt annat följer med hem ?.

men ska ner nu och ta lite kvällsmat sen kanske blir det sängen och kolla på Sex on the city hahaha....


så gof kväll allemannor !.

/m .


godmorgon!

idag vaknade jag runt halv 11 av mamma som störade sig ;)
så har nyss ätit frukost och sånt ska strax hoppa in  i duschen :)
idagh blir det Ida , det var länge sedan , men först ska vi nog lämna in min moppe som strular och lite sånt.
och ikväll är det träningen ! det ska bli skööönt och träna igen nu efter semestern och allt !! (L)
har itne så mycket att tillägga så hära tidigt, men updaterar senare .!


ha de så bra alla så länge . höres! /marlene .

Hemma från Hrvatska ;)

Nu är jag hemma ifrån Kroatien på på kroatiska heter det hrvatska ;)
igår så började vi köra hem vid halv 9 på morgonen det var igentligen meningen att vi skulle övernatta på ett ställer istället för att köra direkt till båten på Sassnitz eller vad det heter . så vi tog båten vid 03.00 inatt, och det KRYLLADE av polaker ! jag som är lite rädd för sådana polakor som är killar hehe ..  men det gick bra jag somande på golvet under sovstolrna och det var perfekt , båten anlände vid halv 8 i trelleborg och då var det bara 10 minuter hem . snacka om att jag hade skit ont i ryggen när jag hade suttit i bilden i 20h typ, var hemma runt 8 efterssom vi handlade nybakade bullar på vägen hem på ett konditori , sen så sov jag till 13 ungefär , 

men dessa två veckrna har varit underbart sköna! bara solat och badat och snorklat i Pula !. vattnet är underbart där nere , helt klart och genomskilningt och firrar lite här och där ! det var den andra gången vi var i den orten Pula , men nu var vi på splendid , vi fick nog det bästa rummet ! längst ner och stor ballkong och om man kollade ner från ballkongen så var det klarblåa vattnet där , helt underbart, dessutom var hotellrummet super fräscht ! (Y)



badat-solat-Rovinji-snyggingar-ätit-snorklat-fångat krabbor-shoppat!



idag har jag inte gjort så värst mycket mer än gäspat oxh träffat mina två älskade kusiner.
så följde jag med dem till mobila för det skulle handla lite på Stadium efterssom dem hade halv reapriset där , sen åkte vi till min mormor's nya lägenhet och hjälpte henne sätta upp hennes nya finurliga säng !:
skulle ingetligen varit med IDA idag, men var hemma vid runt 7 så skulle jag äta , och så var jag skit trött , så det, blev inte så men imrogn !!!<3
så ska nog gå och göra vi mig och krypa ner i MIN säng ! det var länge sedan utan i morse förstås i 6h ;) det vart 3 c sedan sist ! .

heejdå/godnatt <3 /m .


En liten recap av Cypern.

Nu är jag hemma, jag tänkte skriva igår men glömde. Kom hem kl 4 på morgonen igår. Då satt hela familjen vid köksbordet och åt. Vi hade inte ätit på aslänge. Flygplansmat är ingen hit. Sen somnade jag vid kvart i 5 och vaknade vid 13
 
Justdet haha, det hände en knäpp sak på flyget. kl halv 3 ungefär blev jag akut kissnödig. Så jag gick mot toaletten. Det var lite vingligt för jag hade precis sovit och så. Först och främst så snubblar jag och nästan ramlar på en idiot som hade sin fot ute i gången. Tur att det var mörkt och att de flesta sov då! När jag nästan var framme vid toan så kommer en manlig flygvärdinna eller vad man ska kalla dom. Flygvärd kanske?, iaf så kommer han ut från deras 'hytt' och just då så smäller en gubbe upp dörren till toan rakt på flygvärden. Det hördes riktigt haha. Gubben stänger snabbt dörren igen och flygvärden går. Så jag ställer mig på tur och väntar på att gubben ska komma ut från toan. Efter några sekunder kommer han ut och säger till mig ' Oh herregud förlåt mig!! ' haha jag visste inte vad jag skulle säga så jag bara stirrar ut honom så han skulle gå för jag hade hunnit bli riktigt kissig hehe.

och ja.. det hände massa andra saker som jag inte pallar skriva nu här hehe :P

Iaf så hade jag det jätteskönt och kul på cypern. På tisdagen åkte vi till ett megapega stort vattenland. Vi var där för 3 år sedan, men lite nya saker hade kommit och så. Massa saker med hög kittelfaktor. Väldigt kul om man gillar sånt!

På torsdagen åkte vi på kryssning. Det var jätteskönt! och kul. Vi snorklade och såg en plattfisk och lite andra fiskar och en rosa flip flop haha.
Jag låg längst fram på ett nät, men det var en madrass med min handduk på så det gjorde inte ont. Jag fick mkt färg den dagen. Det gillar jag. Och solblekt hår. Det har blekt skitmkt.
De berättade om Famagusta, spökstaden. Ingen har varit där på över 30 år. De var något krig och alla fick lämna den staden direkt. För det var bomber och sånt shit. De höll på att bygga ett hotell just då och hade byggkranar och sånt. Hotellet står där nu, ofärdigt och med byggkranar bredvid. De hann inte ens ta undan byggkranarna. Det såg vi från katamaranen. Ganska coolt på nåt vis.

Sen har det mest varit slapp vid poolen och stranden. Vi hade en liten mini strand nästan bredvid poolen. Utmärkt. Det var inte så bra strand, men det visste vi redan. Men det dög bra. Vi gick till en annan strand en dag. Den var typ 5-6 minuter ifrån hotellet. Där såg vi en bläckfisk i en hink. Några kids hade hittat den nånstans. Vi har den dokumenterad så jag kan visa den.

Vi bodde på ett Blue Village All inclusiv hotell. Så jag har blivit totalt hjärntvättad av Blue Village-sången.
Blue Blue Blue Villaaaage, come be a part yeah let's have some fuuuuun!! och rörelserna har fastnat också..


Nu har jag skrivit alldeles alldeles alldeles för mkt. Men det var skönt ska jag säga.
Ikväll ska jag träffa marlene. Det var länge sen! Hon kom hem imorse. :)

/ ida

RSS 2.0